Službeni blog Ivane Radovniković
Ivana Radovniković
Moj Jukebox

Flash nije instaliran

header
ivana radovnikovic - sluzbeni blog
Brojač posjeta
215592
Blog
ponedjeljak, studeni 10, 2008
Kako i sama imam psa, i vrlo sam osjetljiva na životinje, na poziv jedne blogerice odmah sam se odazvala. Radi se o prikupljanju hrane i svega za što mislite da bi razveselilo napuštene životinje u Noinoj arci.

Za one koji do sada nisu znali, Noina arka je neprofitna, nevladina i nestranačka udruga za pomoć napuštenim životinjama, te pomoć i potporu ljudima koji brinu o većem broju životinja. Dakle ovisi o volji dobrih ljudi,  volontera  i vašim donacijama.

Ono što vi možete napraviti zbilja ne zahtjeva ni puno novaca ni vremena, pomognite sa bilo kojom količinom hrane, igračkom, opremom(ogrlice,vodilice).. Samo se obratite na e-mail jasnicat@gmail.com, ili stupite u kontakt preko bloga http://suputnik.bloger.hr/

Dragi ljubitelji i prijatelji životinja, sigurna sam da ćete na neki način pomoći štićenicima Noine arke da lakše prežive dok ne nađu novi topli dom i čovjeka koji će ih voljeti.

Također, nadam se da će svi koji dolaze na moj blog svoje prijatelje i one koji ih čitaju, pozvati na ovu akciju makar kratkim postom i svojim primjerom...

http://www.noina-arka.hr


(Za one koji nisu u Zagrebu, Zagrebačka banka: 2360000-1101542052)Računamo na vas!!

Sve što prikupimo u Noinu arku ide 22.11!
ivanaradovnikovic @ 12:57 |Komentiraj | Komentari: 93 | Prikaži komentare