Službeni blog Ivane Radovniković
Ivana Radovniković
Moj Jukebox

Flash nije instaliran

header
ivana radovnikovic - sluzbeni blog
Brojač posjeta
215593
Blog - rujan 2008
četvrtak, rujan 11, 2008

Draga moja virtualna ekipo…

Ovih dana je velika gužva, album je vani od utorka, nešto više od 2 dana. Nadam se da su oni koji žive u Zagrebu imali priliku vidjeti jumbo plakate, koji će uskoro biti i po ostalim gradovima. Mahnite mi u prolazu! Idući tjedan počinje snimanje spota za pjesmu 'Jer voliš me' koja će premijerno biti prikazana na HRT-u, a o svemu ću vas izvijestiti na vrijeme.

Već sam podijelila albume nekim blogerima, kojima će na adresu stići ovaj tjedan. Da se mene pita ja bi svima podijelila… Jako sam ponosna na cijeli album, i drago mi je da vam se pjesme sviđaju. Za sve koji još uvijek kupuju albume, a nisu u blizini CD shopova mogu ga naći i preko interneta u Croatia Records On-line shopu, ili naravno u Croatia Records prodavaonicama Zagreb-Bogovićeva 5, Split- Narodni trg 11 i Rijeka- Užarska 3.

Promocija je već započela, tako da sam svoj koncert u Vinkovcima iskoristila da publiku upoznam s novim pjesmama, i kao što vidite da se malo družim s ljudima.
Ivana Radovnikovic Vinkovci

ivanaradovnikovic @ 17:38 |Komentiraj | Komentari: 111 | Prikaži komentare
utorak, rujan 2, 2008

Dragi moji, jako me veseli što vam mogu napokon pustiti ovaj singl sa albuma jer mi je ovo jedna od najdražih ako ne i najdraža pjesma s albuma… (možete je poslušati u Juke Boxu). Album će biti u mojim rukama samo za par dana, NAPOKON ! U prodaji od 9. rujna o čemu će vas obaviještavati jumbo plakati po gradu koje možete vidjeti od jučer. Jučer je i premijerno puštena pjesma 'Jer voliš me', a sad je ja puštam vama. Mislim da je idealna za početak jeseni i da će vas podsjetiti na lijepe trenutke ovog ljeta… Više o svemu možete poslušati u četvratak u 14:30h na drgom programu HR2 u emisiji Turky party.

Ivana Radovnikovic jumbo plakat

na ulici


Moram zahvaliti cijeloj mojoj ekipi na ovoj pjesmi – Marku za odličnu glazbu, Zifri i Dariju na uvijek lijepim tekstovima, Miru koji je producirao stvar i stavio je tako uz rame zavidnoj vanjskoj produkciji. Lidi, jer je uz nas shvatila što znači voljeti dobru glazbu i slijediti svoje snove.
ivanaradovnikovic @ 13:45 |Komentiraj | Komentari: 56 | Prikaži komentare